May 20, 2024

Сега твитот стана вирален бидејќи луѓето се загрижени дека неговото предвидување за смртта на кралот Чарлс III исто така ќе се оствари

Твитот на Логан Смит стана вирален откако тој точно ја предвиде смртта на кралицата на 8 септември, а исто така предвиде и кога ќе дојде крајот на владеењето на кралот Чарлс III.

Младиот човек стана популарен на Твитер откако точно го предвиде датумот на смртта на кралицата, а напиша и кога ќе умре кралот Чарлс Трети. Логан Смит, кој се нарекува @logan_smith526 на социјалните мрежи, уште во јули твитна дека кралицата ќе умре на 8 септември 2022 година, што се покажа дека е точно пред неколку дена.

Сега твитот стана вирален бидејќи луѓето се загрижени дека ќе се оствари и неговото предвидување за смртта на кралот Чарлс III, тврдејќи дека новиот монарх ќе умре на 28 март 2026 година.

Смит го заклучи својот профил на Твитер и го постави на приватен откако објавата почна да добива на сила. Сликите од екранот на твитот се споделени низ платформите на социјалните медиуми, вклучувајќи го и ТикТок, при што една девојка се снима како изгледа шокирана од објавата.

Корисникот, кој се вика Хејли, во натписот напишал: „Почивај во мир Логан, знам дека Британците доаѓаат по тебе“. Нејзиното видео собра повеќе од 91.000 лајкови, а некои веруваат дека предвидувањето може да се оствари, додека други тврдат дека не може да се предвиди. „Исто така чувствувам дека кралот Чарлс ќе има кратко владеење. Велам 5-10 години“, „Немој, ние сè уште ја оплакуваме нашата кралица“, се само дел од коментарите на објавата .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *