July 11, 2024

Видеото во кое може да се види како британски гардист за време на маршот „прегази “ дете експресно е прегледано скоро 6 милиони пати.

На видеото на TikTok се гледаат двајца стражари кои маршираат во главниот град на Англија кога дете застанува на патот на еден од нив, кој извикува „Направи премин!“ пред да го„прегази“ дете.

Војникот се обиде да го прескокне детето и продолжи со својата должност“, рече портпаролот на кралската гарда.

„По инцидентот, војникот го погледна детето и се увери дека се е во ред.

Непознато момче било забележано како се враќа на истото место штом стражарот поминал покрај него. Војниците се дел од гардата на кралицата,

полк на британската армија задолжен за заштита на монархијата, вклучувајќи ја и Бакингемската палата, и тие се познати по својата сериозност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *