July 18, 2024

На една од плажите на една од омилените грчки дестинации, островот Скијатос, една госпоѓа сакала да фотографира мали лебеди кои биле пронајдени на плажата.

На социјалната мрежа Фејсбук се појави видео во групата ГрчкаИнфо кое насмеа многу членови на истоимената група.

На плажата Кукунарјес, една од омилените грчки дестинации, островот Скијатос , една госпоѓа сакала да фотографира мали лебеди кои биле пронајдени на плажата.

Тогаш се случила бизарна сцена каде мајка лебед ѝ приоѓа на една жена и ги движи нејзините крилја и мавта кон жената за да ја избрка.

Сите присутни останаа шокирани, а многумина ги зграпчија камерата и телефонот за да го овековечат овој момент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *