July 11, 2024

Погледнете ја фотографијата многу внимателно.

По фустанот кој го подели интернетот и предизвика општа расправија на социјалните мрежи, еве нова фотографија која збуни и предизвика полемика кај корисниците.

Станува збор за фотографија на која се гледа девојка опкружена со вода. На прв поглед се чини јасно дека таа нурка, но по повнимателна проверка и се чини како штотуку да скокнала во водата.

Значи, прашањето за кое дебатираат корисниците на социјалните мрежи е: дали девојката нурка или скока во вода?

Не недостигаат поддржувачи на двете теории. И додека едни тврдат дека е очигледно дека нурка затоа што и има меурчиња околу главата, други велат дека е повеќе од сигурно дека скока во вода и секако ништо не би било нецелосно без некои неверни кои тврдат дека тоа е фотошоп .

Погледнете ја фотографијата многу внимателно, па кажете ни за што мислите дека се работи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *