May 16, 2024

Тешко е да се најде свиња без капа во оваа шарена игра, така што ќе ви треба целосна концентрација за оваа задача

Овој шарен мозок е создаден од унгарскиот карикатурист Гергели Дудаш, попознат како Дудолф, а освен што ќе ве забавува, мозочната игра може да биде и многу корисна.

На илустрацијата се прикажани прасиња собрани на забава како креваат чаши со пијалоци, пишува Daily Mail. Она што ја отежнува целата работа е тоа што Дудолф ја искомплицира работата, па на сликата прасињата носат знамиња и држат чаши за шампањ .

Тешко е да се најде свиња без капа во оваа шарена игра, така што ќе ви треба целосна концентрација за оваа задача .

Решение:

Ако не можете да ги најдете, погледнете во горниот и долниот десен агол, а во четвртиот ред од лево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *