February 26, 2024

Испил голтка вода и целата ситуација ја претворил во шега.

Непријатната прес-конференција на премиерот на Онтарио Даг Форд минатата недела го направи ѕвезда на социјалните мрежи.

Имено, додека зборувал за медиумите, тој проголтал пчела која му летала околу устата. Почна да кашла и се обиде да ја извади со прстите, но веќе беше доцна. Испил голтка вода и целата ситуација ја претворил во шега.

Свети Христе, само што голтнав пчела. Еве, чувствувам како зуи некаде овде. „Откако ова е снимено, верувам дека ќе се репродуцира одново и одново “, рече Форд.

Кога новинарот го прашал дали е добро, тој само кренал палец и повторно се пошегувал дека пчелата што ја проголтала веќе му гради кошница во стомакот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *