June 14, 2024

Заборавете на скапите лекови од аптеките, со овој трик ќе мириса цела куќа

Кога станува збор за чист воздух, обично ги отвораме прозорците, но во лето има други проблеми: муви, комарци и разни бубачки кои само чекаат да влезат во просторијат,a во зима ладен воздух,

За среќа, постои трик кој сигурно ќе ве воодушеви. Потребна ви е рерна и два до три лимони. Пред да си легнете, исечете неколку лимони на половина, па ставете ги во исклучената, но загреана рерна и оставете ја вратата отворена.

Наутро кога ќе станете, затворете ја вратата од рерната и вклучете ја само неколку минути. Потоа исклучете ја рерната и отворете ја вратата.

Овој трик ќе ви помогне домот да мириса прекрасно, а уште подобро – нема да видите никакви инсекти во домот. или нема да се излади

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *