June 25, 2024

Хит видео од мачка. Оваа мачка стоела над фонтаната и пиела вода наопаку . Интересно !

Беспрекорна техника – стои во описот на видеото.

Луѓето се воодушевени од ова видео кое за помалку од еден ден е прегледано повеќе од 220.000 пати.

Мачката доби многу лајкови , а коментарите продолжија да доаѓаат.

Во продолжение погледнете го видеото:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *