May 17, 2024

Таа направи апсолутна трансформација.

На 26-годишна возраст, Џенифер Гинли од Ливерпул, Велика Британија се чувствуваше како тотален губитник. Имала 123 килограми, била несигурна за својот изглед и не била среќна.

Нејзината слика за себе достигнала врв кога отишла во Дизниленд и не можела да се смести на седиште. Сите ја гледаа нејзината борба и таа се чувствуваше засрамено.

Кога конечно решила да ги преземе работите во свои раце, се пријавила на програма за слабеење и била решена да ја постигне својата цел и да го реши својот проблем еднаш засекогаш.

Ја променила исхраната, пиела повеќе вода, а во меѓувреме Лук ја чекал со веренички прстен. Сè што требаше да направи е да му даде зелено светло за она што се чека со години.

Како течеше нејзината борба и како изгледа денес, погледнете во видеото подолу. Јасно е дека таа започна сосема нов живот. Таа е јасен пример дека се е можно и дека нешто „невозможно“ може многу брзо да стане возможно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *