June 19, 2024

Лице в лице со страшна кобра. Нема враќање, нема бегање. Таа е попаметна од кој било човек. Еден погрешен чекор и исход може да биде смртоносен, а оваа кралска кобра убива многу брзо.

На Редит се појави видео од човек кој стои пред голема кобра и се обидува да ја скроти. Тој нема право на грешка, бидејќи ако не направи добар потег, кобрата ќе нападне следната стотинка.

И таа ретко и тешко ќе греши. Овој малезиски војник не испаничил, многу мирно ги чекал своите пет минути за да и ја спушти главата и на тој начин целосно ја совладал.

Имаше многу коментари, а многумина беа изненадени од неговата храброст и умешност.

„Се прашувам кој беше првиот човек што сфати дека ова е можно?“, „Честитки“, „Се прашувам што се случи откако ги стави рацете зад главите на змијата“,

„Овие змии можат да нападнат само од напред, имаше среќа“, беа дел од реакциите под видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *