July 15, 2024

Решиле да се сликаат покрај езерото со фото апарат што го донела една од нив. Го наместиле да направи неколку фотографии по ред, но на едната покажува друга личност која ниту една од девојките не ја познава.

Шкотланѓанки кои ја поминаа својата моминска вечер на езеро станаа хит на интернет откако на фотографии од забавата забележаа уште еден, непоканет член на забавата.

Решиле да се сликаат покрај езерото со камера што ја донела една од нив. Ја наместиле да направи неколку фотографии едно по друго, но на една од нив се наоѓа друга личност која ниту една од девојките не ја познава. Во левиот агол на една од фотографиите има момче со темна коса чие присуство никој од нив не можеше да го објасни.

Девојките потоа го истражувале одморалиштето на Интернет и откриле дека пред многу години таму живеело момче кое шетало во сон и паднало во езерото и се удавило.

Кога дознале, моминската вечер завршила и брзо побегнале од одморалиштето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *