May 23, 2024

Пејачката објасни зошто го направила тоа и како реагирала на промената.

Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранѓеловиќ Кемиш секако можат да се пофалат со необична почит и голема љубов на сцената Секако и нивната врска помина низ бројни фази, а пејачката во една прилика искажа на каква „лудост“ е подготвена.

Поради љубовта, ја потстрижав косата до главата затоа што Кемиш ми рече да го направам тоа. Тоа беше некоја наша фаза , ми рече дека сум старомодна и дека има фризер за тие модерни фризури и да одам да се шишам – изјавила пејачката која набрзо сфатила дека згрешила.

За жал, мајко, колку беше страшно, се покајав штом излегов од салонот, а најлошото е што кога ме виде, едвај забележа. Ја скратив косата за џабе, сега не би го правела тоа 6 пати да ми каже – искрена беше Брунцлик .

Но, има и ситуации кога Зорица е изнервирана од некои постапки на Мирољуб.
Воопшто не го гаси светлото низ куќата. Што и да прави, само одам и го гасам светлото по него.

Само мрчам, вели дека заборава. Па, таа не може да заборави со години, истиот проблем го има и денес – откри пејачката во емисијата „Ѕвезде Гранда“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *