May 23, 2024

Овој човек е доказ дека е доволно да се има силна волја и сите соништа да се остварат

Користејќи само стап и неговите десет прсти , овој човек создаде чиста магија. Верувале или не, тој направи вистински рај среде никаде – куќа со базен.

Неговиот метод на градба, вештина и способност наидоа на одобрување од градежни експерти ширум светот. Тој е вистинска атракција на каналот Јутјуб.

Погледнете само како изградил куќа од кал со базен каде што имало запуштено земјиште.

Прво што направи е да расчисти запуштено парче земја, па почна да копа, па да изгради конструкција за куќата, па да го обележи земјиштето, да направи базен, да донесе вода… Фасцинантно е што тој само користел мачета како алат, стап и телото.

Ако размислувате да изградите монтажен базен или нешто слично во вашиот двор, погледнете го водичот чекор-по-чекор:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *