May 18, 2024

Еден Нишлија ја насмеа цела Србија со видео од сопствената свадба каде ја „поткупува“ невестата.

Нишчанецот Зоран и неговата сопруга Марија станаа вистински хит на социјалните мрежи откако пред матичарот и гостите изведоа необичен настап.

Имено, кога Марија дошла на ред да сведочи пред матичарот, Зоран тајно зад грб и турнал банкнота од 100 евра. Дури тогаш Марија го кажа судбоносното да.

Овој гест ги насмеа гостите, но и сите оние кои го следат Зоран на Твитер, каде тој го сподели видеото со зборовите „Секогаш имај 100 евра во џеб не дај Боже.“

Добра идеја, да бидете среќни и весели како на самиот почеток, а добрите идеи само продолжуваат – изјави друга ентузијастичка припадничка на понежниот пол.

Зоран не крие колку ја сака својата Марија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *