May 13, 2024

Фотографија која е направена пред неколку години но сепак руши рекорди на гледаност и коментаирања.
Имено, девојката баш и не обрнала внимание на сите ситни детали на фотографијата, но затоа нејзините родители виделе и сфатиле што е „погрешно“

Многумина заминаа на годишен одмор и во повеќето случаи ги споделуваат своите искуства со членовите на блиското семејство, како што се родителите или браќата и сестрите. Така, медицинската работничка Келси (23), која работи во болница во Британија, на родителите им испратила фотографија од одморот во Турција , каде уживала со своето момче Елиот.

Имено, девојката баш и не обрнувала внимание на сите ситни детали на фотографијата, но затоа нејзините родители сватиле што е погрешно.

Откако им испратила селфи од хотелската соба на родителите, нејзината мајка напишала: „Убаво шише Дурекс…“ Парот имал подмачкување со вкус на јагода во собата, а за да се извлече од непријатната ситуација, Келси и напишала мамо тоа е кремата за колена што ја користи нејзиното момче.

За жал, таквиот трик не и успеа бидејќи нејзините родители се уште знаат дека не се работи за никаков крема за колена, па нејзината мајка одговорила: „Тато ја зумирал фотографијата“, со неколку смајли.

Келси му открила на UNILAD дека нејзиното момче е многу засрамено, додека таа се смееше – исто како и нејзината мајка која и одговори на WhatsApp со смешковци.

Девојчето го сподели овој по малку непријатен, но сепак смешен разговор со родителите на Твитер и насмеа многумина. Сепак, три години подоцна нејзината објава сè уште руши рекорди и повторно стана вирален хит за кој се зборува.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *