May 17, 2024

Не сите соништа се исти или имаат потенцијал да се остварат.

Соништата се сè уште неразбирливи и предизвикуваат големо внимание и интерес. Тие се проучуваат и анализираат со цел да се разбере што ни кажува потсвеста.

Одредени соништа ги одразуваат нашите грижи и проблеми, она што ги окупира нашите мисли, додека некои можат да ни дадат навестување за тоа што не чека во иднина. Деновите во кои сонуваме имаат големо влијание врз нивната содржина. Еве на кои треба да обрнете посебно внимание:

Соништата помеѓу понеделник и вторник. Ова се предупредувачки соништа, без разлика дали се добри или лоши. Тие укажуваат на веројатноста нешто што може да се случи за да можете да бидете подготвени.

Соништата помеѓу вторник и среда. Овие соништа генерално имаат потенцијал да ни откријат што ќе се случи, т.е. да ни даде суптилно навестување за тоа. Обрнете внимание на соништата кои ви се повторувале неколку пати.

Соништата помеѓу среда и четврток. Тоа се соништа со сложено толкување. Во такви периоди, Универзумот комуницира со нас преку загатки, па ќе треба да се обидете да ги решите. Важно е да и верувате на вашата интуиција.

Езотеричарите веруваат дека повеќе од две третини од соништата кои можат да ја предвидат иднината се сонуваат токму ноќта помеѓу четврток и петок. Ова е многу важен ден за оние кои сакаат да бараат одговори на животните прашања во своите соништа. Може да добиете предупредување или сигнал дека одите во вистинската насока.

Соништата помеѓу петок и сабота. Во некои случаи, овие соништа можат да објаснат што веќе се случило порано. На пример, сте раскинале со некој близок, но не знаете чија вина се случило. Можете да добиете одговор на прашање во сон. Главната работа овде е да обрнете внимание не на она што сте го виделе во сон, туку на тоа како се чувствувавте во тој момент.

Соништата помеѓу сабота и недела. Овие соништа можат да укажат на вашата иднина. Не го предвидуваат точно, туку укажуваат што може да ви се случи во дадена ситуација, односно ако ништо не промените.

Соништата помеѓу недела и понеделник. Во текот на оваа ноќ, многумина често гледаат моќни соништа кои не се за себе, туку за некој друг. Ваквите соништа се карактеризираат со реткост, поточно не се случуваат често. Ако оваа ноќ во сон видите близок пријател, роднина или партнер, тоа може да укаже дека Универзумот се обидува да ги предупреди дека се приближуваат до проблеми или среќа преку вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *