June 19, 2024

Коренот од цвекло може да се користи како шминка и изгледа професионално

Професионална шминкер покажа како се шминка во два чекора на најприроден начин, со минимум шминка . Ако сакате руменило и користите кармин, ова дефинитивно ќе ви се допадне.

Таа со помош на цвекло успеала да добие прекрасна боја на јаболчниците, со тоа што ќе протрие парче од коренот на саканото место, а потоа и на усните кои ги премачкала со безбоен сјај.

Оваа нијанса е идеална за девојки со потемен тен.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *