June 19, 2024

Мајката го оставила бебето само со нејзината постара сестра. Нивната мајка ја споделила снимката на интернет не очекувајќи дека ќе се забавуваат толку многу.

Сигурно сте ја слушнале популарната песна „ Watch Me Whip / Nae Nae “ на радио во еден момент и сфативте дека е многу заразна. Она што е исто така заразно се танцовите движења во оваа песна кои како шумски пожар се проширија низ светот.

Малото девојче Џордин (5) останало да се грижи за нејзината помала сестра Сиднеј кога решила да танцува со неа на оваа песна. Таа го стави iPad-от на ѕид и ја вклучи камерата, а танцот што резултираше беше навистина интересен.

Нивната мајка ја споделила снимката на интернет и рекла дека добро се забавувале додека таа била отсутна. Погледнете го и споделете го видеото со пријателите:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *