July 13, 2024

Прашањето е дали некогаш ќе се најдете во ситуација да немате што да ја отворите конзервата или не, но не е лошо да знаете дека постои добар трик.

Наместо очајно да пробувате со разни начини, има многу подобар начин да ја отворите ако немате отворач. Ова е фантастичен трик кој ќе ве спаси кога ќе се најдете некаде во природа и ќе огладнете, а не сакате да го уништите сечилото на ножот.

Едноставно втријте го горниот дел од конзервата преку рамен камен, истиснете го од страна и капакот сам ќе излезе. Ова ќе ви одземе помалку од една минута.

Ова видео е прегледано повеќе од 55 милиони пати, што не е чудно со оглед на тоа дека е многу корисен трик.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *