May 23, 2024

Кога станува збор за љубовта, возраста не е граница. Еве зошто мажите сакаат врски со постари жени:

Постарите жени знаат што сакаат од животот. „Тие се искусни. Имаат пробано многу работи и знаат што сакаат. Имам 32 години и мојата сегашна партнерка, која има 49, никогаш нема одеднаш да ми се јави и да каже дека се сели на другиот крај на земјата бидејќи нашла работа таму што би и одговарала.Постарите жени не се толку несовесни .

Тие знаат што сакаат, па нема сомнеж. Тие исто така не чувствуваат потреба да менуваат партнери. Со нив можете да бидете сигурни дека нема да се предомислат за неколку дена“.

Тие се искусни. „ Постарите жени се искусни во сите аспекти на животот, од врски до работа, имаат многу да научат. Така животот со нив е полесен. Сигурни сте дека со неа ќе биде подобро, бидејќи таа е помудра од вашите врсници.

Не им треба постојано внимание. „Јас имам 32, а девојка ми 49. Таа има многу разбирање и не ми се јавува цело време да провери каде сум и со кого сум. На постарите жени не им треба вашето внимание 24/7. Тие имаат свој живот. Не им треба објаснување зошто не сте одговориле навреме на пораката. Не им пречи што сте зафатени. Но, секоја наша средба е полна со впечатоци“.

Тие се самоуверени и независни. Се разбира, моите пријатели и семејството не можеа да замислат дека мојата девојка ќе биде двојно постара од мене. Но, штом ја запознаа, беа покорени. Тоа е она што ми се допаѓа Повозрасни жени: сигурни дека се, никогаш не се понижуваат, никогаш не критикуваат.

Дури и постарите жени се независни. Тие не веруваат дека мажот ќе направи се за нив. Тие можат да се грижат за себе. Тие сами си ја создаваат среќата“.

Тие се приземјени и имаат реален поглед на животот. „Постарите жени стојат цврсто на нозе. Не само што знаат што сакаат, туку и реално гледаат на тоа . Зрелата жена никогаш нема да бара од вас да направите нешто нереално за да ја докажете вашата љубов кон неа . Таа не очекува да поместите планини за неа. Таа не игра детски игри.

Постарата жена веднаш кажува што сака од тебе. Сите мои врски со постари жени ми останаа во сеќавање“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *