May 23, 2024

Цеца по смртта на Аркан долго време била сама, а потоа го запознала Александар

Емотивниот живот на Цеца отсекогаш привлекувал големо внимание во јавноста, а по смртта на Аркан во нејзиниот живот се најде 16 години помладиот модел Александар Јововиќ .

Атрактивниот Александар ја освои Цеца во 2015 година , кога се појави во нејзиниот спот за песната „ Добро сам прошла “. Тие ја криеја својата врска од јавноста.

Александар Јововиќ беше еден од најбараните српски манекени, а двапати ја доби наградата за најдобар модел на белградската модна недела.

На прашањето кои се причините за нивното раскинување, тој рече:

„Ако често забележувам гримаса на нејзиното лице што би ја направил и јас самиот како да имам пред мене збирка решени задачи од квантната физика , на пример, или ако смислата за хумор со која ја освоив падне во вода, и ме гледа бледо како празна кутија, а потоа доаѓа до пукање на врската, рече еднаш.

Александар денес работи во маркетинг агенција, води мирен живот, а ретко објавува фотографии на социјалните мрежи. Изгледот му се смени целосно, со оглед на тоа што имаше само 26 години кога стапи во врска со Цеца, која тогаш имаше 42 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *