July 15, 2024

Свадбата на еден пар била уништена бидејќи на церемонијата имале „непоканет гостин“. Иако не беше целосно физички присутен, успеа да им уништи еден од најубавите денови на двајцата младенци.

Да не беше вистински настан, многумина би помислиле дека има скриена камера. Наместо да уживаат во тој ден во најромантичната атмосфера и музика, како и во пријатно опкружување на отворено, двајцата младенци заедно со гостите ќе го паметат овој ден по грдата сцена на која присуствувале и која им го уништила најлошиот ден во животот .

Иако се очекува и соседството да се придружи во радоста што ја приредувате, во овој случај една жена му „честитала“ на идната двојка за склучувањето брак со палење на косилка и косење трева додека тие го изговарале судбоносното „да“.

Една жена по име Карен го вклучи тримерот во моментот кога невестата стапна на патеката за да оди до матичарот со нејзиниот партнер . Цело време косела, не обрнувајќи внимание на барањата на гостите да престане. Младенците дури и едвај си размениле завети поради вревата.

Дотичната воопшто не била пријателски настроена кон соседството, дури и им викала во неколку наврати, напишала жена наречена „vampyyric“ во видеото на TikTok.

Занемарувајќи ги присутните, „соседката од пеколот“ со капа на главата и косилка во рацете ја уредувала градината пред својот имот и била прилично бучна. Таа во еден момент само ја крена главата, бидејќи видела дека еден од гостите ја снима. И покрај тоа, таа продолжи со својата работа како ништо да не се случува.

Следбениците на ТикТок не можеа да поверуваат дека е можна ваква ситуација и се прашуваа што ја натерало жената од соседството да се однесува вака, кога во соседството владее радост. Видеото кое го сподели ужасната невеста го погледнале повеќе од 370.000 корисници.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *