May 18, 2024

Рускиот психолог Михаил Лабковски открива кои 3 особини ја прават жената среќна! Кои квалитети ја прават жената среќна и задоволна? Познатиот руски психолог Михаил Лабковски открива кои 3 карактеристики ги имаат најсреќните жени и зошто е важно да ги развиете во себе:

БИДЕТЕ СВОИ Михаил Лабковски смета дека жените никогаш не треба да се преправаат дека се некој друг, особено за да го импресионираат потенцијалниот партнер. Бидете искрени и реални, правете, каква што навистина е вашата природа.

НЕ СЕ ВРАЌАЈТЕ НАЗАД ВО ВРЕМЕТО Многу жени постојано го преиспитуваат своето минато и се прашуваат дали можеле поинаку, кои грешки би можеле да ги поправат. Не гледајте често наназад, не живеејте на начин на кој минатото ја обликува сегашноста – ова станува пречка за среќна иднина. Бидете сигурни во своите способности – некои работи се случуваат со причина, за да ве поттикнат и да ве направат такви какви што сте сега – совршени.

КАЖЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ Михаил Лабковски смета дека е погрешно да се верува дека идеална жена е онаа која е „глупава“ и попустлива. Тој нагласува дека среќна и успешна жена е онаа која има карактер, знае да постигне компромис, да најде заеднички јазик, но и да се истакне и да се држи до својот став. Среќа има и жена која има самодоверба .

Работете на љубов и почит кон себе, сакајте се на здрав начин , поврзете се со вашето битие и разбудете го во себе најдоброто, она што навистина сте. Формулата за среќа е едноставна – работата на себе е кратенка до животот за кој сонувате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *