June 25, 2024

Како изгледа кога светот ќе ви се урне како кула од карти и одеднаш ќе изгубите двајца луѓе кои најмногу ги сакавте, оваа жена го почувствува на своја кожа.

Оваа жена мислеше дека во нејзиниот брак цветаат рози . Немаше да ѝ падне ни на памет ако ја изневеруваше нејзиниот 37-годишен сопруг , а уште помалку со некој што го познаваше, па тоа тотално ја уништи.

Како гром од ведро небо. Имам 34 години, мажена и имам две деца од 4 и 7 години. Сестра ми е 2 години помала, немала време за дечко или нешто слично освен работата што ја обожава.

Ја сакав најмногу на светот и и дозволив да позајмува облека и што и треба, но не се надевав дека ќе го позајми и мојот сопруг – почнува исповедта на една жена која дознала дека сопругот ја изневерува со нејзината сестра.

Таа понатаму објаснува дека нејзиниот сопруг често знаел да биде отсутен, но со текот на времето се навикнала на тоа дека тој е на пат, додека таа била дома со децата.

Кога бев дома за викенди, што беше реткост, сестра ми не носеше на ручеци и места кои инаку не би можеле да си ги дозволиме. Мислев дека таа ги сака моите деца и мене, но всушност тоа беше параван за да се видат. Не можам да си простам што не го видов тоа.

За време на сите викенди и празници беа заедно на егзотични „службени“ патувања, додека јас останував дома со децата – се пожалила таа, а пренесува The Sun. Некои работи не се простуваат.

Мојот сопруг ми го кажа тоа една ноќ како гром од ведро небо кога го фатив како ги пакува куферите. Не можам да и простам ни неа ни нему. Вели дека ќе ме тужи затоа што не му давам да ги види децата, но тие не заслужуваат да растат со татко и тетка како нив двајца – се пожали оваа револтирана жена, додавајќи дека никогаш нема да прости нив.

Коментарите на мрежите беа поделени. На крајот на краиштата, тој е татко на вашите деца, каков и да е и има целосно право да ги гледа своите деца –
Катастрофа! Бевте предадена од двајца луѓе на кои им верувавте најмногу на светот –
„Колку и да сте лути, не можете да го спречите да ги гледа децата. Моето искуство е слично и повеќе не верувам никому – беа одговорите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *