May 20, 2024

Одамна пензионираната учителка по пијано Мис Ен седна пред својот инструмент и почна да свири една од најпознатите композиции на Бетовен, „За Елиза“.

И не би било толку чудно оваа баба да нема 104 години кога го сними ова видео ! Иако е во длабока старост, не и недостигаат вештини и се гледа колку и понатаму ужива да игра .

Мис Ана од нас има длабок наклон од нас! Погледнете и сами зошто оваа баба стана полн погодок на интернет!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *