May 16, 2024

Дали соништата во кои се појавуваат починати сакани се само спомени кои се играат во соништата, кои ни помагаат полесно да го поминеме процесот на тага? Или навистина не посетува нашиот драг покојник?

Верувам дека и двете би можеле да бидат вистинити. Сепак, според Елизабет Кублер-Рос, соништата за нашите најблиски се „вистински контакти на духовниот план со пораки за оние што ги оставиле“. Можеби ќе се изненадите кога ќе откриете како и вие можете да му пренесете порака на починатиот.

Овие соништа се подарок со кој останувате поврзани со оние што ги сакате и давате еднаков пристап до вашите „натприродни“ моќи, благослови и мудрост на вашата повеќедимензионална душа.

Ако не сте експерт за луцидни соништа, тешко е да го притиснете копчето за соништа и да очекувате вашата сакана да се појави во соништата на ваше барање. Сепак, секој може да придонесе, а потоа нека го направи останатото.

Доколку сакате да добиете порака од соништата од вашата сакана, ви го предлагаме следново:
Запали свеќа, Погледнете фотографија од личност или држете во раце предмет што ве поврзува со нив
Затворете ги очите и потсетете се на споменот на таа личност … некој прекрасен спомен

Најважното нешто што треба да го знаете е дека вашите ангели (вашите најблиски) се со вас во земјата на соништата. Бидете свесни за фактот дека нивната мудрост и љубов се секогаш тука за вас секогаш кога ќе ви треба или сакате.

Зачекорете во повисоката перспектива на вашите најблиски и замислете како тие ве гледаат, како ве охрабруваат и како ви помагаат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *