May 22, 2024

Џим одлучи дека за Денот на вљубените на Шели секогаш ќе биде таков каков што е – полн со изненадувања и љубов од негова страна

Не е невообичаено мажот да и прати цвеќе на својата сакана за Денот на вљубените , но за Шели Голи тоа беше голем шок!

Имено, нејзиниот сопруг Џим имал тумор на мозокот , кој не можел да го оперира, а знаел дека нема да доживее да го прослави овогодишниот ден на љубовта со својата сакана. Затоа, Џим решил да направи нешто што ги шокирало и разнежнило и продавачите на цвеќарницата и Шели.

Тој одлучил дека за Денот на вљубените на Шели секогаш ќе биде таков каков што е – полн со изненадувања и љубов од негова страна , па отишол во цвеќарницата, ја раскажал својата приказна и се договорил со сопственикот да и испрати на Шели букет од него. омилените цвеќиња секоја година.што и ги праќаше даваше додека беше жив.

„Кога пристигнаа цвеќињата, мислев дека децата ги испратија “, рече Шели, која беше длабоко трогната кога го праша цвеќарот и откри кој стои зад пратката.

Мојот витешки гест е всушност доказ за љубовта што ја оставил засекогаш.
“Тој е навистина прекрасен човек, кој сакаше без граници. Дури и по неговата смрт, тоа е едноставно прекрасно”, заклучи Шели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *