June 23, 2024

Девојките на свадби едвај го чекаат моментот кога невестата ќе фрли бидермаер. Се собираат зад грб, па го грабнуваат. Oној што ќе го фати. Се верува дека се омажи следен.

Понекогаш се случува да се скараат, можете да најдете снимки на Интернет, понекогаш се случува празничниот букет цвеќе да заврши некаде на лустерот, но во повеќето случаи се оди добро, па среќната девојка со широка насмевка веднаш трча кон нејзиниот дечко …

Но, не секој дечко е толку среќен што неговата девојка успеа да го фати бидермаерот.

Еве на една свадба убавицата успеала да го фати бидермаерот, па веднаш се свртела кон момчето кое седело на маса со другарите и гледало што се случува.

Нејзината возбуда траеше само секунда, а неговиот збунет изглед е непроценлив… Изгледа дека тој навистина не планира да се жени.

Смеа и аплаузи следеа по реакцијата на младиот човек. Не знаеме што си кажаа кога ја напуштија прославата… Еден од вистинските завршетоци на овој текст би можел да биде:

Убава девојка, јасно е дека би се омажила. Штета што е сама.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *