June 19, 2024

Иако нејзиното име кажува се, оваа млада тиктокерка успеа да ги освои срцата на милиони луѓе ширум светот, а за тој успех ни помалку ни повеќе придонесоа нејзините родители.

Светот на уметноста понекогаш може да варира од сосема бизарен до апсолутно волшебен, а девојката со чудното име Мона-Лиза Мацио успеала да измисли само дел од таа прекрасна магија.

Имено, иако нејзините родители изгледаат толку старо што луѓето на улица често би помислиле дека тоа се нејзините баба и дедо, ниту оваа девојка не се срами од нивните години.

Нејзиниот татко има 83 години! Но, тој се чувствува многу млад по дух и тело, а популарноста ја стекна со слика направена со техниката масло на платно, но од сите е одделен по големината!

Покрај нивните интересни видеа, нивниот секојдневен убав живот, тие ги освоија срцата на гледачите со својата љубов која бескрајно ја шират на другите.

И дали е навистина „Тежок животот на нас уметниците“ сами да одлучите:

Да ги погледнете видео клиповите кликнете ТУКА ТУКА ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *