May 17, 2024

Таа беше подготвена да го прифати крајниот резултат, каков и да беше
Интересна приказна за вљубен пар покажа дека и неодлучноста за време на свадба е нормална, но дека за се има решение.

Симпатичната двојка Колин и Перл се запознале додека работеле во библиотеката на колеџот. Иако ги прифатија сите смени, нивното друштво никогаш не сакаше да работи во петок навечер.

Затоа софтверскиот инженер и наставникот поминуваа многу време заедно, а по деловниот однос набрзо се роди љубов. Тие се венчаа на 26 март 2022 година, а двајцата истакнуваат дека не знаеле ниту планирале кое презиме ќе го земе невестата.

Меѓутоа, на Перл не и се допаднало тоа да го промени презимето поради студентите кои веќе биле навикнати на нејзиното. Додека се обидуваа да одлучат кое презиме да го изберат, Перл рече дека слушала подкаст во кој некој се шегува дека сака да фрли паричка за да избере презиме на свадба.

Иако на почетокот само се шегуваа дека ќе го направат тоа, фрлањето монети навистина стана сериозен план. И двајцата се согласиле дека откако ќе го кажат судбоносното „да“, ќе фрлат паричка и на тој начин ќе одлучат дали Перл би го задржала презимето на својот сопруг.

На крајот од нивната церемонија беше фрлена паричка и Колин победи. Денес тие се г-дин и г-ѓа Хансен.
Уникатниот момент беше незаборавен за нивните гости, но стана забавен за милиони корисници кога е TikTok во прашање. Многумина сакаат да го усвојат овој убав момент на својата венчавка, а коментарите постојано доаѓаа.

„Фрлањето монети е дефинитивно одлична опција, но мислам дека, искрено, најважно е навистина да се сакате“, рече Колин.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *