July 14, 2024

27 -годишниот Дерил бара работа откако дипломирал на Универзитетот Хол и тврди дека не добил одговор од ниту една компанија кога се пријавил за работата.

Додека не ја отстрани оваа ставка од своето CV. Прочитајте подолу оваа неверојатна приказна ..

Имено, тој го отстранил фактот дека лицето со попреченост било од CV.

Тој боледува од таканаречениот Марфанов синдром.
Мојот пријател аплицираше за слични работни места како мене. Го имаше истото искуство како и јас, но постојано се вработуваше, и секогаш ми велеа дека моето искуство не е доволно “. – вели onesонс.

Дури откако го отстранив мојот хендикеп од мојата биографија, компаниите почнаа да ми се јавуваат “. – вели Дерил.
Марфанов синдром е генетско нарушување на сврзното ткиво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *