July 14, 2024

На Инстаграм страната на Јутјуб каналот Podgorica Time Machine се појави смешно видео кое за само неколку часа имаше неколку илјади прегледи.

Заедно со описот „ кумски бојлер“, има и видео од веселиот кум кој влегува на свадбата и гордо им носи подарок на младенците – ни помалку ни повеќе од бојлер, а тој е спакуван.

Младоженецот е пресреќен, а невестата? Па, погледнете ја на почетокот на видеото и проценете сами колку е воодушевена од настапот на нејзиниот кум.

Коментарите на ова вирално видео се урнебесни:

„Вака ќе одам на голема врата“, „Ваков празен плик“, „Само да е угасен по можност

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *