July 18, 2024

Пред неколку дена немил натсан го потресе регионот, откако се појави снимка каде во Дом за стари лица во Косово медицинска сестра малтретираше повозрасна жена.

Три медицински лица од Домот уште истиот ден беа приведени и им беше определен притвор во времетраење од еден месец.

Ова го коментира Иљче Затараковски на својот фејсбук профил кој вели:

– То шо Косово за два дена ги спакува сите замешани во скандалот со Домот за стари, а домот го затвори, покажвит дека за разлика од нас, Косово е држава.

Пошо да беше тука, прво ќе беше некој шо е близок со тачињана, па ќе излезеа паразитите да си го бранет газдата со епови за неговата добрина и човечност, ќе праеа списоци колку добри дела напрајл, колку инвестирал во земјава, ќе ѝ извадеа некој скандал на старицата, зш ни таа не е совршена, а и сигурно немат да ја памтит траумата пошо веќе имат Алцхајмер…она типично прогресивно лижење, напиша Иљче на Фејсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *