May 17, 2024

Сето тоа е во начинот на кој го затворате пакетот. Сте купиле леб во ќеса. Го отворија, изедоа неколку парчиња и повторно ја затворија торбата .

Иако овој леб треба да „издржи“ уште малку, често се случува по ден-два да стане ништо, па дури и да се мувлоса.

И така секој пат, без разлика што правите. Една Тик-Токерка ни откри спасоносно решение. Овој трик го научила од пријателка и решила да го сподели со сите.

Имено, откако ќе извадите дел од лебот, односно онолку парчиња колку што сакате, треба да ја фатите кесата за горе, да ја завртите неколку пати, да ја затворите, а потоа горниот дел да го префрлите врз останатиот дел.

Погледнете го методот: Овој метод го научив денес од пријателка и сум шокирана“, напишала девојката во описот на видеото и предизвикала бројни коментари.

„Ова е фантастично. Ќе пробам веднаш!“ „Како не знаевме за ова порано? Ви благодарам!” „Леле научив толку многу корисно на Тик-Ток!“ се само некои од коментарите.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *