June 19, 2024

Малкумина од нивното семејство и пријатели знаеле дека животот на ова мало семејство ќе се промени и еден ден по раѓањето на нивната ќерка.

Кога се родила нивната ќерка , овие родители не можеле да бидат посреќни . Сепак, малкумина од нивните семејства и пријатели знаеја дека нивните животи дополнително ќе се сменат .

Имено, само ден по породувањето , тато планирал големо изненадување за својата сакана. Со помош на бебето ја прашал дали сака да се омажи за него , а прашањето било напишано на бебето на бебето.

Мајката го зеде бебето во раце , ги стави ќебињата и кога виде што пишува, не можеше да ги задржи солзите ! Погледнете го овој трогателен момент:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *