May 16, 2024

Били Џо Греј вели дека немал поим дека има пазар за носени чорапи и долна облека се додека луѓето не почнале да стапуваат во контакт со него преку страницата OnlyFans што ја води со својата свршеница, а сега заработува преку 2.000 евра месечно. Додава и дека поминуваат и смрдливи чорапи.

Греј (25) вели дека ги продава своите користени предмети за 10-30 евра по пар и дека продава од пет до 12 пара неделно.

Тој додаде дека редовно мора да објаснува дека е хетеросексуалец, а вели дека носи чорапи со денови, пред да ги стави во торба со патент и да ги испрати!

Го започнав OnlyFans пред нешто повеќе од една година и преку оваа платформа добивате барања за облека, без разлика дали се тоа чорапи, боксерки или маици за теретана. Многу мажи се заинтересираа за ова бидејќи имам голема поддршка од ЛГБТК + заедницата. Тие се мојата главна публика.

Тие ја поддржуваат мојата страница, а јас им правам видеа и содржини на мојот сајт, како и преку TikTok и Instagram. Имам многу Американци кои ми ја купуваат долната облека и излитените чорапи и ги чуваат за уживање – вели млад човек од Лондон.

Сепак, тој истакнува дека неговата публика е разновидна. Имам редовни муштерии кои постојано ќе купуваат излитени чорапи. Ќе одам во теретана и ќе ги носам еден до три дена за нив. Потоа ќе зборуваме за цената и колку би платиле. За колку ќе се продаваат чорапите зависи од случајот – опишува тој.
Социјалните мрежи се главната алатка во неговиот бизнис.

Едно видео стана вирално на TikTok и добивам илјадници прегледи, а после тоа ќе имате многу луѓе кои сакаат да ги купат вашите чорапи. Ако можам да ги продадам истрошените чорапи за 10, 20 или 30 фунти, ќе ги продадам.

Колку повеќе се испотени и смрдливи, толку подобро. Ќе одам да трчам а останатото, ќе ги ставам во кеса со патент, а ќе ги ставам во дискретно пакување – во случај муштеријата да живее дома со родителите, мажот или жената. Целата моја продажба доаѓа преку Инстаграм. Американците сакаат да купуваат бели Nike чорапи – заклучува овој човек.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *