July 11, 2024

Жените обожаваат шминка затоа што често ги кријат своите маани и прават да изгледаат малку поубаво отколку што обично изгледаат. Сепак, многу дами знаат да претераат, па со шминката изгледаат сосема поинаку кога се шминкаат отколку што изгледаат природно.

Токму овој случај потресе млад брачен пар од Алжир. Имено, само ден по венчавката, еден млад Алжирец решил да ги „свитка чаршафите“ и да ја тужи сопругата.

Според веб-страницата emirates247, тој ја обвинил својата штотуку мажена сопруга дека „изневерува“ затоа што ја видел без шминка наутро по првата брачна ноќ.

Тој никогаш не ја видел сопругата без шминка до првото свадбено утро, а кога открил како всушност изгледа неговата сакана, не се грижел, а веројатно ниту таа, со оглед на тоа што по само една ноќ добила барање за развод. и тужба.

Тој во тужбата навел дека „таа е многу помалку убава без козметичките производи што вообичаено ги има на лицето“. Навредениот младоженец дури побарал и 20.000 долари компензација за „психолошкиот шок“ што го преживеал.

Младоженецот му објасни на судијата дека не ја препознал сопругата кога ја тргнала шминката. Дури ја помислил и како крадец – пишува emirates247.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *