February 23, 2024

Вие жените што го читате ова веројатно само добро ќе се насмеете. Но, за секој случај, дајте му го текстот на вашата сакан да го прочита внимателно за да ве разбере малку подобро во иднина.

ДОБРО е зборот со кој жените завршуваат расправија , па секој паметен маж кога ќе го слушне треба едноставно да замолчи. Кога зборуваме за овој збор, драги мажи , тој збор никогаш нека не биде одговор кога жената ќе ве праша како изгледа, бидејќи тоа може да биде и причина за жестока расправија.

САМО ПЕТ МИНУТИ всушност значи половина час или повеќе, и не помалку од тоа. Драги наши мажи, а богами и други мажи, прифатете дека секогаш ќе не чекате на излезната врата додека се подготвуваме.

НИШТО всушност значи нешто, во повеќето случаи значи СЕ. Овој грозен и често безобразен збор жените често го користат кога нешто им пречи, а мислат дека мажот треба да го знае тоа бидејќи се разбира дека мора да им ги чита мислите.

ДА ПРАВИШ ШТО САКАШ најмногу значи дека мажот наскоро ќе биде во голема неволја. Не би биле во негова кожа кога „ураган“ ќе удри …

ОК е една од најопасните реченици што една жена може да му ги каже на својот маж. Затоа, драги наши, кога ќе го слушнете ова, знајте дека нешто сериозно не е во ред и бидете сигурни дека наскоро ќе следи напад.

ВИ БЛАГОДАРАМ Сега не се онесвестувајте, но ова навистина значи благодарам. Само ако не е со ироничен тон, тогаш се најавува кавга!

ГЛАСНА воздишка значи дека жената во тој момент го смета мажот за голем идиот и се чуди зошто е воопшто со него и зошто ја нервира.

ТИВКА воздишка најмногу значи дека жената е задоволна. Најправилно е да не го расипете моментот или да ја бакнете набргу по неа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *