May 17, 2024

Откако нејзиното бебе заспало, мама го забележала чудното однесување на кученцето, па го снимила во акција.

Откако ќе го погледнете ова видео, ќе помислите дека е лесно да имате кучиња и бебиња, но потребно е многу труд и работа пред да го запознаете вашето ново бебе со семејно куче. Она што е особено важно е никогаш да не го оставате вашето бебе само со куче.

Кучињата можат да бидат иритирани од звуците и движењата на бебето. Во приложеното видео можете да видите како кучеТО го наоѓа совршеното место каде што би можело малку да легне.

Тој се обидува да му одолее на спиењето, но јасно е дека бебето што спие до него има хипнотички ефект, поради што веќе не може да ги држи очите отворени.

Погледнете го видеото во продолжение и уживајте:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *