June 25, 2024

Една таква реченица има посебна сила и лесно може да го замени „те сакам“ па дури и да ја совлада.
Има безброј начини на кои можеме да му кажеме на некого дека го сакаме и да го кажеме тоа поинаку.

Секогаш е добро време да кажете „те сакам“ некому. Овие два збора не можат да бидат „истрошени“, досадни или поминати од мода, но понекогаш може да се заменат со други, подеднакво вредни и незаборавни зборови.

Тоа може да биде секојдневна ситница, но повторно одлична работа што покажува колку всушност се грижиме за некого и колку нашата сакана е важна во животот.

Една таква реченица има посебна сила и лесно може да го замени „те сакам“ па дури и да ја совлада.
Еве како да кажете „Те сакам“ без да ги користите тие два збора,ЈАВИ СЕ КОГА ЌЕ СТИГНИШ

И навистина, во овие четири збора се крие голема љубов, тие покажуваат колку ни е важно саканата личност безбедно да пристигне на својата дестинација и секогаш со нетрпение очекуваме да контактира со нас. Грижата е голем показател за љубовта и затоа секогаш треба да се цени и негува.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *