May 20, 2024

На прв поглед изгледа како убава млада девојка, но она што се случува 30 секунди подоцна ќе ве остави без зборови.

Сликарот и уметник Сеок Јеонг Хјеон (познато како „Камената куќа“) живее во Сеул, Јужна Кореја, каде го создаде видеото „ Животот на жената “, прекрасна илустрација на животот.

Како што лицето на оваа жена се менува од бебе во постара жена, така се менува и нејзината насмевка на лицето.

Додека луѓето ги гледаат старите само слаби и кревки, нивните приказни секако не се… Животот е краток, ценете го!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *