July 13, 2024

Видрите се домашни миленици за некои Јапонци, па не е чудно што видеото на YouTube реши да тестира како овие слатки животни ќе реагираат на правосмукалка.

Еден куп видри се собраа во дневната соба за да проверат што е тој домашен апарат кој навлегува во нивниот простор.

Притоа ги фасцинирал, па со интерес тргнале кон него, но кога цевката од правосмукалката се придвижила кон нив, тие брзо се повлекле во страв од бучавата. Погледнете го видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *