May 17, 2024

Бабата и дедото ги гледаа фотографиите на нивниот новороден внук не знаејќи дека тој е во собата зад нив. Откако Дејв О’Реган објави видео од неговото семејство на YouTube, тој брзо ги освои срцата на луѓето ширум светот.

Со сопругата живее во Австралија веќе 10 години, а неодамна станаа родители на малиот Ниал.
Решиле да се вратат дома во Ирска и да ги изненадат неговите родители.

Новопечените баби и дедовци мислеле дека гледаат фотографии од нивниот внук, но ужасно згрешиле.

На слајдшоуто беа прикажани фотографии од деца како се капат, си играат, се смеат, но на крајот од видеото беа изненадени. Сепак, ништо не е исто како средбата во живо, особено со луѓе кои многу ви значат.

Уверете се и самите дека на нивната радост нема крај!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *