February 25, 2024

Мора да сте слушнале за придобивките од кокосовото масло, кое навистина можеме да го наречеме чудо во грижата за една личност, и целосно за целокупното здравје. Но, знаете ли дека може и да ги избелите забите со тоа?

Кокосовото масло ќе ви помогне да ги избелите забите за помалку од 2 минути.
За да го направите вашиот производ за белеење дома, потребни се само 2 состојки:

Кокосово масло и Натриум бикарбонат

Земете еднакви делови на сода и кокоосово масло (на пример 5 лажици), добро измешајте и ставете ги во мала стаклена тегла.
Сè што треба да направите е да ја замените вашата паста за заби со овој природен и ефикасен лек.

Ефектот е видлив по првата употреба. Средството може да се чува во шкафче во бањата или во фрижидер. Кокосовото масло е одлично за вашето орално здравје, бидејќи влијае многу на здравјето на вашите заби и уста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *