April 16, 2024

“Тоа е тоа. Никогаш повеќе нема да го оставам сам“, заклучи таа во описот на видеото

Мачорот Мило има вечерна рутина до која строго се придржува. Секоја вечер, точно во 23 часот, доаѓа до вратата од спалната соба и зјапа во своите сопственици, јасно давајќи им до знаење дека е време за спиење . Кога ќе легнат, тој влегува во нивниот кревет и си наоѓа место меѓу нивните нозе. Заспиваат и така го поздравуваат утрото.

Сепак, неговите сопственици неодамна мораа да патуваат на неколку дена. Мило го оставиле дома, но секој негов потег го следеле преку надзорна камера. Така откриле дека мачката, иако ги нема, сепак доаѓа во кревет во спалната соба точно во 23 часот.

„Тоа може да се случи. Не бара наоколу. Постојано гледа на влезната врата и чека да се вратиме дома“, напишале сопствениците во виралното видео и покажале што снимила камерата додека не биле дома.

Кога сопственичката сфатила дека Мило нема да се смири без нив и дека поминал еден час седејќи на креветите и ги чекал, се обратила кон него преку камера. Го слушаше нејзиниот смирувачки глас и на крајот легна и заспа.

“Тоа е тоа. Никогаш повеќе нема да го оставам сам“, заклучи таа во описот на видеото кое за два дена беше прегледано 4,5 милиони пати.

Да го погледнете видеото кликнете ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *