February 23, 2024

Кога сопственичката на мажјакот и женката златни ретривери дознала дека ќе имаат кученца, била пресреќна. Поминаа недели и женката стануваше се поголема и поголема. Сите беа возбудени, особено идниот татко.

Кога дојде денот, женката роди не три или четири, туку седум кученца! Сопственикот снимил се и објавил на интернет, а снимката станала хит.

Секое кученце добило своја јака со различна боја, а набрзо почнале да истражуваат и тие. За толку мали кучиња тоа е многу заморно, па одвреме-навреме заспиваат, а сè е набљудувано од родителите.

На снимката потоа се гледа како целото семејство на кучиња лежи и одмара, додека седум кученца задоволно цицаат.
Видеото е прегледано околу 12 милиони пати, собрано околу 185.000 лајкови и 8.500 коментари.

Родителите на кучиња ќе продолжат да се грижат за своите малечки додека не најдат сопствен дом, што секако нема да одземе многу време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *