February 23, 2024

Оваа баба има 80 години, има 13 внуци, но ништо не може да ја спречи да го покаже талентот што и го дал Господ – нејзиниот прекрасен глас.

Г-ѓа Џејни Катлер има 80 години и реши да се пријави за „Британија има талент“.

Кога излегла на сцената ја прашале зошто се пријавила на аудиција, а нејзиниот одговор бил дека пријател ја убедил да се пријави бидејќи пее навистина добро.

Кога почна да пее, сите присутни беа воодушевени, а нејзиниот настап можете да го погледнете во ова видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *