February 23, 2024

ВИДЕО: Помеша прашок за пециво и сјај за садови, кога ќе видите зошто ќе сакате и вие

Летото ни доаѓа,а луѓето се поопуштени и бараат начини да се забавуваат. Оваа жена ќе ви покаже како да направите огромни балони и на своите деца да им приредите незаборавна забава.

Секој родител се труди на своето дете да му приреди интересна занимација,кроз игра и забава..

Се што ви е потребно е сјај за миење садови, квасец, прашак за пециво и вода…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *