May 17, 2024

Убавиот елен починала на 17 години, а причината за неговата смрт ги шокирала ветеринарите. Во него пронашле дури 4 килограми пластика.

Еленот неодамна почина во паркот Нара, кој е познат во Јапонија.
Имаше 17 години, но тоа не ги шокираше луѓето поради неговата смрт, бидејќи тоа е сосема нормална возраст за елен.

Она што ги шокираше луѓето е ветеринарниот преглед по смртта на еленот.
Она што го пронајдоа ветеринарите во стомакот на еленот не само што ги шокираше, туку и јапонската популација.

Во неговиот стомак биле пронајдени околу 4 килограми пластика и никому не му е јасно од каде е целата таа пластика.

Она што се сомневаат властите во Јапонија се многубројните туристи кои при посета фрлаат разно ѓубре и не водат сметка за правилно одлагање на ѓубрето.

Погледнете го ова видео и дознајте повеќе за оваа тажна приказна во приложеното видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *