May 17, 2024

Ако мислевте дека само вие сакате јагоди, тогаш сте се излажале. Сопственичката на едно бело маче покажа колку нејзиниот миленик го обожава ова овошје.

Сопственичката зела една поголема јагода, а потоа мачката почнала да јаде од нејзината рака.Се радувала како да го добила омиленото парче храна.

Го скршивме митот дека мачките не сакаат овошје , бидејќи оваа сцена го покажува спротивното.
Беше толку смешна додека јадеше јагоди, особено затоа што е бела како снег, па сцената беше многу импресивна.

Мачката воодушевено со шепите ги држеше рацете на својот сопственик кој ја држеше јагодата.

Дали вашето домашно милениче сака јагоди?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *